Aanvullende module

U kunt uw SecuDoc Business/XL abonnement upgraden met de onderstaande functies:

Module
Meerprijs per maand
Droplink-functie* (bestanden ontvangen)
€ 20,00
Twee-staps-verificatie (SMS-tokens)
€ 5,00 per gebruiker
Uitbreiding naar 50GB
€ 30,00 (€ 1,40 per GB)
Uitbreiding naar 100GB
€ 60,00 (€ 1,00 per GB)
Uitbreiding naar 500GB
€ 360,00 (€ 0,80 per GB)
Uitbreiding naar 1TB
€ 660,00 (€ 0,70 per GB)

*De Droplink-functie is een betaalde functie met als doel naast het verzenden van bestanden, ook bestanden te kunnen ontvangen. Zo waarborgt u niet alleen onlineveiligheid voor u zelf maar ook die van uw zakelijke relatie. Door het uitsturen van een uploadverzoek (Droplink), ontvangt uw zakelijke relatie een e-mail waar de bestanden geüpload kunnen worden. U ontvangt een e-mail met daarin een link om het desbetreffende bestand te downloaden. 

Betaalvoorwaarden

Alle bedragen zijn exclusief btw en in Euro’s tenzij anders vermeld/overeengekomen. U kunt kiezen voor facturatie per kwartaal, half jaar of jaar, welke altijd plaatsvindt aan het begin van de betreffende periode. De minimale afname van SecuDoc is 3 maanden en SecuDoc is daarna altijd maandelijks opzegbaar. Opzeggingen dienen uitsluitend per e-mail te worden doorgegeven via info@secudoc.nl en met inachtneming van een opzegtermijn van één kalendermaand. Bij een opzegging worden eventuele teveel betaalde gelden binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort; u ontvangt hiervan een creditfactuur. Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

De meestgestelde vragen
 • Voldoe ik met SecuDoc aan de privacywet?

  De privacywet sluit passend aan de digitale samenleving van nu. De AVG dwingt organisaties om actie te ondernemen. Met behulp van SecuDoc kunt u bestanden zoals een Curriculum Vitae, offertes, facturen op een veilige manier verzenden en ontvangen. Om aan deze privacywet te voldoen zullen er verschillende maatregelingen getroffen moeten worden. Kortom, gebruik maken van SecuDoc is een stap in de goede richting!

 • Hoe ontvang ik bestanden van mijn zakelijke relaties?

  U kunt d.m.v. een uitgestuurde Droplink bestanden veilig ontvangen, zelfs als uw relaties niet over een SecuDoc account beschikken. U stuurt een uploadverzoek naar uw contact, de ontvanger zal na het openen van de link het desbetreffende bestand slepen in het uploadvenster. U ontvangt vervolgens een mail met het geüploade bestand. De Droplink-functie is een betaalde functie, waarmee u uw huidige abonnement kunt upgraden. Zo kunt u dus niet alleen bestanden verzenden maar ook op een veilige en makkelijke manier bestanden ontvangen.

 • Welk abonnement sluit het beste bij mijn organisatie aan?

  Als u over een eenmanszaak beschikt, kunt u het beste voor de SecuDoc Light abonnement kiezen. Mits uw organisatie uit meerdere werknemers bestaat, kunt u gaan voor de meest gekozen optie, namelijk SecuDoc Business, hierbij kunt u tot max. 100 gebruikers toevoegen. Bestaat de organisatie uit 100 tot 300 gebruikers, zullen wij de voorkeur geven aan een SecuDoc XL abonnement.

 • Geldt de aangegeven abonnementsprijs per gebruiker?

  De aangegeven prijs dekt het gehele abonnement. De kosten worden dus niet per gebruiker berekend. Is het aantal personen dat gebruik wilt maken van SecoDoc te weinig of te veel? Dan kunt u ervoor kiezen om over te stappen op één van onze andere abonnementen dat het beste aansluit aan de behoeftes van u en het bedrijf! 

 • Is er een minimaal opzegtermijn?

  De minimale afname van SecuDoc is 3 maanden, SecuDoc is daarna altijd maandelijks opzegbaar. Uitzonderingen hierop zijn abonnementen met een langere betalingstermijn die korting geven op het gemiddelde maandbedrag, hier is de minimale contractduur gelijk aan de betalingstermijn.

 • Hoe zet ik mijn proefabonnement om in een betaald abonnement?

  Vijf dagen voordat uw abonnement afloopt krijgt u van ons een mail waarin u uw abonnement zelf om kan zetten. Vaak gaat deze mail gepaard met een telefonisch gesprek, hierbij kunt u uw wensen aangeven en zetten wij uw abonnement gelijk om. De factuur wordt opgesteld op basis van uw gegevens en voorkeuren. De facturen beschikken over een betaaltermijn van 30 dagen.

 • Kan ik als particulier ook een SecuDoc abonnement aanvragen?

  Helaas kunnen particulieren geen gebruik maken van de SecuDoc service. SecuDoc is momenteel voornamelijk ingericht voor zakelijke gebruikers (inclusief non-profit en overheidsinstellingen). Om een SecuDoc abonnement aan te vragen is een KVK-nummer daarom van essentieel belang.